مدارک مورد نیاز برای ویزا هاویزا / خدمات سفارت

مدارک مورد نیاز سفارت چین

مدارک مورد نیاز سفارت چین

۱) اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم .

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.


۲) ۴ قطعه عکس ۴*۶ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید،
کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد.


۳) گواهی تمکن به زبان انگلیسی از طرف بانک،
همراه با مهر شعبه و امضاء بانک * باید حداقل موجودی سپرده برای هر نفر ۱۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ریال باشد.


۴) اصل شناسنامه برای کسانی که مدارک مالی ارائه می دهند.


*تکمیل فرم مشخصات فردی بصورت کامل و دقیق
( لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد
که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.)

امتیاز کاربران: اولین نفر باشید!
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن