ویزا / خدمات سفارتویزای سایر کشورها

ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

توریستی

ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

  • مشاوره

  • رزرو هتل، صدور بلیط و بیمه نامه

  • پرداخت صندوق سفارت

  • تکمیل فرم سفارت

  • ارائه فرم انگشت نگاری (Biometric)

با دعوتنامه : ۱۲۵۰ دلار آمریکا
بدون دعوتنامه : ۲۸۵ دلار آمریکا

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه فرمایید:
مدارک مورد نیاز برای سفارت کانادا

چک لیست مدارک مورد نیاز                          ۱٫check list

فرم فردی                                       person-canada-visa

فرم خانوادگی                                 family-canada-visa

وکالتنامه                               mandate-canada-ankara

امتیاز کاربران: ۵ ( ۱ رای)
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن